קיץ מודיעיני: שבוע 8

15/08/2024 י"א אב תשפ"ד

דוהרים לשבוע התשיעי של אירועי קיץ מודיעיני, שנותן את אותותיו של סיום החופש הגדול אשר מתקרב בצעדי ענק.

במוצ"ש 17.8, יתקיים מופע במסגרת לילות ענבה "שירים שנשארים" עם שירים שלא נס ליחם עם הזמרים דורית ראובני, שימי תבורי, עוזי פוקס, שרי, סקסטה ומשה דץ, בשעה 21:30 בפארק ענבה. ללא תשלום.

ביום שלישי 20.8, פארק קולנוע עם הקרנת הסרט המדובב לעברית ליגת סופר פטס, בשעה 20:00 בפארק ענבה. ביום רביעי 21.8, תגיע לבימת אמפי פארק ענבה, כוכבת הילדים נופיקי עם מופע מלא קסם וכיף בשעה 18:30.

בנוסף, ביום רביעי יתקיים אירוע רכיבה לכל המשפחה בתשלום סמלי מראש של 20 שקלים, כל משתתף יקבל חולצה ומדליה, בשעה 18:00 בפארק ענבה, חניון דרומי עליון. ביום חמישי 22.8 כמיטב המסורת, יתקיים אירוע פשפשוק בו אפשר לקנות ולמכור מוצרי יד שנייה במצב טוב. מומלץ להביא מחצלות או שולחנות וכסף קטן. מתחילים בשעה 16:00 בפארק הדגים. ביום שישי, 23.8, סיפור לפני שבת לילדים על "מעשה בענק מיוחד" בשעה 16:30 ברחבת הדשא ליד היכל התרבות. ביום שבת 24.8, יתקיים אירוע שבת בעיר, הפנינג לכל המשפחה משעה 16:30 במרכז העיר, שדרות דם המכבים. במוצ"ש הופעה סוחפת של להקת רוקוויל שתבצע קאברים לכל הלהיטים של מלכת הפופ הבלתי מעורערת מדונה. שעה 21:30 באמפי פארק ענבה, ללא תשלום.

כל האירועים מותנים בהנחיות פיקוד העורף, ויש להתעדכן באתר העירייה ובדפי העירייה ברשתות החברתיות – פייסבוק ואינסטגרם.

טופס פניהלחצו כאן לאירועי קיץ מודיעיני

קיץ מודיעיני קיץ מודיעיני