נצבעו מחדש סימוני נשק וסע

27/08/2024 כ"ג אב תשפ"ד

בימים אלה, סיימה העירייה את העבודות לצביעה מחודשת של אזורי "נשק וסע" הצמודים לבתי הספר היסודיים, כחלק מההיערכות להגברת הבטיחות בדרכים עם בואה של שנת הלימודים החדשה.

במסגרת העבודות, נצבעו מחדש עשרות סימוני "נשק וסע" בצבע אדום ובולט, אשר מיועדים להורדת תלמידים בשעות הבוקר בצורה בטוחה ומסודרת. כזכור, במסגרת פעילות זו מתנדבים כל ההורים בית הספר לסייע בהורדת הילדים מהמכוניות למדרכה ומשם לבית הספר בצורה בטוחה ונעימה.

עבודות אלו מצטרפות לפרויקט העירוני הנרחב להגברת הבטיחות בדרכים הכולל גם חידוש צביעתם של סימוני הכבישים הפנימיים הקרובים למוסדות חינוך בעמקים ובשכונות, הכוללים מעברי חצייה, קווי עצירה, נתיבים, פסי האטה ועוד.

העבודות בוצעו על ידי מחלקת אחזקת תשתיות תחבורה בעירייה, והן מתקיימות מדי שנה במהלך חודשי יולי ואוגוסט. בעירייה הדגישו כי העבודות התקיימו בשעות הלילה, על מנת לאפשר את הצביעה המחודשת בזמנים בהם התנועה בכבישים דלה ובכך למזער את שיבושי התנועה עבור התושבים.

צביעה מחודשת של סימוני נשק וסע צביעה מחודשת של סימוני נשק וסע