גיוס אקדמאים להוראה

25/07/2024 י"ט תמוז תשפ"ד

עיריית מודיעין מכבים רעות ומכללת "דוד ילין", מהמכללות המובילות ללימוד הוראה, בשיתוף עם משרד החינוך, יוצאות בקמפיין מיוחד לגיוס אקדמאים מוכשרים ומסורים למקצוע ההוראה.

מדובר במסלול ייחודי של לימודי תעודת הוראה במשך שנה אחת בלבד, מסלול שמאפשר לאקדמאים להיכנס לעולם החינוך ולהשתלב בו במקצועיות ובאופן מיידי. מסלול הלימודים הייחודי הינו היברידי, כך שניתן לשלב מפגשים פרונטליים לצד למידה מקוונת, דבר המאפשר גמישות רבה לאקדמאיים הלומדים בו.

בנוסף, המצטרפים לתכנית יוכלו להשתלב כבר במהלך שנת הלימודים הראשונה בעבודה בבתי הספר בעיר, תוך צבירת ניסיון מעשי יקר ערך.

"אנו רואים חשיבות רבה בגיוס מורים איכותיים ומסורים שיהיו העוגן של מערכת החינוך בעיר" אמרה ראש מינהל החינוך, בתיה שוכן-אורבוך "אנו מאמינים שתוכנית זו תאפשר לאקדמאים מוכשרים להגשים את חלומם לחנך את דור העתיד, תוך קבלת תמיכה מקצועית וכלכלית."

כדי לעודד השתתפות במסלול, מציעים משרד החינוך ועיריית מודיעין מכבים רעות מלגות לימודים לתושבי העיר שיבחרו להצטרף אליו. המלגה תכסה חלק משמעותי מעלות הלימודים ותקל על הסטודנטים להשתלב במקצוע ההוראה.

היוזמה של העירייה, משרד החינוך ומכללת דוד ילין מציעה הזדמנות ייחודית עבור אקדמאים המעוניינים להיכנס לעולם החינוך ולעשות שינוי משמעותי בחיי תלמידים. מסלול הלימודים הייחודי, האפשרות להשתלב במערכת החינוך כבר במהלך שנת הלימודים הראשונה.

ראש העיר, חיים ביבס: " בעיר בה מחצית מתקציב העירייה מושקע בחינוך אין ספק כי גם איכות צוותי ההוראה נמצא בראש סדר העדיפויות. אנו מאמינים שמקצוע ההוראה הוא מקצוע חשוב וחיוני. יש חשיבות עליונה לעודד אקדמאים מוכשרים ומסורים להצטרף למערכת החינוך בעיר ולעשות את ההבדל בחייהם של תלמידים רבים."

חבר המועצה, מחזיק תיק החינוך, עידן חמי: "מקצוע ההוראה הוא מקצוע חשוב ומשמעותי, ואנו מחפשים אקדמאים בעלי תשוקה אמיתית לחינוך ולרצון להשפיע על דור העתיד ואנחנו נעשה ככל שנוכל כדי להעניק לאקדמאים המוכשרים ביותר את ההזדמנות להצטרף לצוות ההוראה המצוין שלנו בעיר".

כידוע, מכללת דוד ילין היא מכללה ותיקה ומוערכת בתחום הכשרת מורים. המכללה מציעה מגוון רחב של מסלולי לימוד, בהם תעודת הוראה, תואר ראשון ושני בחינוך, קורסי העשרה ועוד. צוות המרצים במכללה מורכב ממומחים מובילים בתחומם, המעניקים לסטודנטים ידע מעמיק וכלים מקצועיים הדרושים להם להצלחה כמורים. לפרטים נוספים אודות הקמפיין ומסלול הלימודים, ניתן לפנות לאתר האינטרנט של מכללת דוד ילין.

לפרטים והרשמה היכנסו לקישור > > >

תמונת המחשהתמונת המחשה