מנציחים את מוטי גרונר

09/10/2024 ז' תשרי תשפ"ה

ביום שלישי, 1.10.24, נערך טקס מרגש בבית סחלבים, במהלכו נקרא האולם המרכזי ע"ש מוטי גרונר ז"ל, מי ששימש במשך שנים רבות כחבר מועצה, סגן ראש העיר ויו"ר עמותת סחלבים.

הטקס התקיים בהשתתפות בני משפחתו של גרונר, ניצה רעייתו הילדים והנכדים, חברים קרובים, ראש העיר חיים ביבס, חברי מועצה, עובדי עמותת סחלבים בעבר ובהווה ותושבי העיר, אשר הגיעו לחלוק כבוד לאדם שתרם לפיתוחה של מודיעין ולחיי הקהילה בה.

מוטי גרונר, שהלך לעולמו בחודש ספטמבר לפני שנה, היה דמות מפתח בהתפתחות חיי הנוער, התרבות והספורט של העיר. במהלך הטקס, נשאו דברים מרגשים בני משפחתו ועמיתיו, אשר ציינו את פועלו וההשפעה הרבה שהייתה לו על העיר ותושביה.

ראש העיר, חיים ביבס, ספד לגרונר: "מוטי היה אדם מיוחד במינו, שהקדיש את חייו לשירות הציבורי ולקידום ערכי החינוך, התרבות והספורט במודיעין. אני גאה ושמח לראות את שמו מונצח כאן, במקום שהיה לו כל כך חשוב."

האולם בבית סחלבים ימשיך לשמש לפעילויות מגוונת כגון הצגות ואירועים מיוחדים המותאמים לילדים, נוער ומבוגרים ויהווה זיכרון חי לאישיותו ופועלו של גרונר.

טקס קריאת בית סחלבים ע"ש מוטי גרונרטקס קריאת בית סחלבים ע"ש מוטי גרונר