מספר פריט 4.1 א | תיאור העסקביצים - ריכוזן, מיונן ואחסונן בתחנת מיון | דרישות מקצועיות של העירייהבעל עסק לא יגרום ליצירת ריח חזק או בלתי סביר, כאמור ב"נוהל להגדרת מפגעי ריח" של המשרד להגנת הסביבה, כתוצאה מפעילות עסקו. יצירת ריח בלתי סביר, תחייב את בעל העסק נקיטת אמצעים להקטנת עוצמת הריח, לפי העניין. | מדיניות העירייה מיון ביצים לא יותר בכל רחבי העיר, תותר אחסנה באזור התעסוקה, סיווג 2 ו סיווג 3. |
מספר פריט 4.1 ג | תיאור העסקמדגרה | דרישות מקצועיות של העירייה- | מדיניות העירייה לא יוקם באף אחד מאזורי העיר |
מספר פריט 4.1 ד | תיאור העסקביצים – הובלתן לתחנת מיון | דרישות מקצועיות של העירייההחנייה תותר רק לרכב ללא סחורה ולאחר שעבר שטיפה. | מדיניות העירייה חנייה בתום שעות העבודה תתבצע או במקום מאושר על ידי הרשות או במגרש המיועד לכך על פי תכנית. |
מספר פריט 4.2 א | תיאור העסקבית אוכל – מקום להכנה או הגשה של מזון לצריכה במקום או מחוצה לו למעט עסק כמפורט בפריט 4.6 – מסעדה לרבות הגשת משקאות משכרים לצריכה במקום ושאינו עסק שעיקר פעילותו הגשת משקאות משכרים לצורך צריכה במקום כאמור בפריט | דרישות מקצועיות של העירייהבמידה ובעסק יש טיפול הכנה והגשה של מזון מן החי: מזון מן החי הינו כל סוג של: בשר, בעלי כנף, דג, קפוא, מצונן, מעושן, מיושן ,מבושל, גולמי או מעובד לרבות מוצרים המכילים מרכיבים שמקורם מן החי. בעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים הבאים טיפול במוצרים מן החי פגי תוקף הנחיות הווטרינר העירוני לפתיחת עסק לממכר מזון מן החי מבושל וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 מניעת זיהום אוויר וריחות בעל עסק שבו מתקיימת פעילות של הכנה, טיפול והגשת מזון, למעט בעל עסק שקבל לכך פטור, יתקין בעסק מערכות לסינון וטיהור אוויר, על פי ההנחיות המופיעות בנספח "טיפול בזיהום אוויר מעסקי מזון עיריית מודיעין מכבים רעות מאי 2013", ויפעל על פי ההנחיות שבמסמך זה. מפרידי שומן בעל עסק יתקין בעסקו מפריד שומן לפני התחברות מערכת השפכים של העסק לשוחת הביוב העירוני. מפריד השומן יתוכנן, יתופעל, יתוחזק ויפונה באופן שלא תיווצר גלישת שומנים לצנרת הביוב העירונית ובאופן שיאפשר עמידת העסק בערכי הסף הרלבנטיים לשפכים המוזרמים למערכת הביוב העירוני, כאמור בתוספת הראשונה של כללי תאגידי מים וביוב (שפכי מפעלים המוזרמים למערכת הביוב), תשע''ד – 2014 הפסולת המפונה מהמפריד תפונה לאתר מורשה בלבד. אישורי פינוי וקליטה יועברו למי מודיעין וכן יישמרו בעסק למשך 3 שנים. טיפול בשמן מאכל משומש בעל עסק יאסוף שמן מאכל משומש במכל ייעודי, שעומד על מאצרה בנפח 110% מנפח המיכל באזור מקורה, ויפונה לאתר מורשה על פי דין, על ידי קבלן מורשה על פי דין. קבלות הפינוי יישמרו בעסק למשך 3 שנים.מניעת רעש בעל עסק לא ישמיע רעש או מוסיקה בכל צורה שהיא, מחוץ לכותלי העסק- כולל הצבת רמקולים מחוץ למבנה העסק.כללי בבית אוכל/מסעדה/בית קפה שבו מגישים משקאות משכרים לצריכה במקום, נדרשים לתאי שירותים בתוך העסק. הוצאת שולחנות וכסאות, קירוי חורף, הצבה והפעלה של דוכני מכירה במועדים ייחודיים בשטח העסק , או הוצאת סחורה יתבצעו על פי האמור בסעיף 5 בפרק דרישות כלליות מעסקים. עסק טעון רישוי המבקש להפעיל את עסקו, לאחר שעות הפעילות המותרים בחוק עזר למודיעין – מכבים – רעות (פתיחת בתי עסק וסגירתם), התשנ"ו 1996 תיקון החוק תשע"א (12.9.11) סעיפים 2,3,4 מחויב בקבלת "היתר לילה" מיוחד מראש הרשות ובתשלום אגרה כנדרש בחוק זה. באזורי המלאכה והתעסוקה שעות פעילות המותרות לעסקים ארוכות יותר מאשר שעות המותרות באזורי מגורים ואין צורך בהיתר לילה. רכישת מוצרי מזון מן החי יירכשו אך ורק ממפעל בעל רישיון יצרן בתוקף | מדיניות העירייה בכל מקום בעיר למעט: בנין מגורים, אזור המלאכה סיווג תעשייה, אזור המלאכה סיווג מוסכים. יש לשים לב להנחיות התב"ע החלה על המגרש (ישנם מגרשים שעל פי התב"ע לא ניתן להקים בהם מסעדה). |
מספר פריט 4.2 ב | תיאור העסקבית אוכל – מקום להכנה או הגשה של מזון לצריכה במקום או מחוצה לו למעט עסק כמפורט בפריט 4.6 - בית קפה, מזנון, בית אוכל אחר לרבות הגשת משקאות משכרים לצריכה במקום ושאינו עסק שעיקר פעילותו הגשת משקאות משכרים לצורך צריכה במקום כאמור בפריט | דרישות מקצועיות של העירייהבמידה ובעסק יש הכנה והגשה של מזון מן החי: מזון מן החי הינו כל סוג של: בשר, בעלי כנף, דג, קפוא, מצונן, מעושן, מיושן ,מבושל, גולמי או מעובד לרבות מוצרים המכילים מרכיבים שמקורם מן החי. בעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים הבאים: : טיפול במוצרים מן החי פגי תוקף, הנחיות הווטרינר העירוני לפתיחת עסק לממכר מזון מן החי מבושל וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 מניעת זיהום אוויר וריחות בעל עסק שבו מתקיימת פעילות של הכנה, טיפול והגשת מזון, למעט בעל עסק שקבל לכך פטור, יתקין בעסק מערכות לסינון וטיהור אוויר, על פי ההנחיות המופיעות בנספח "טיפול בזיהום אוויר מעסקי מזון עיריית מודיעין מכבים רעות מאי 2013", ויפעל על פי ההנחיות שבמסמך זה. מפרידי שומן בעל עסק יתקין בעסקו מפריד שומן לפני התחברות מערכת השפכים של העסק לשוחת הביוב העירוני. מפריד השומן יתוכנן, יתופעל, יתוחזק ויפונה באופן שלא תיווצר גלישת שומנים לצנרת הביוב העירונית ובאופן שיאפשר עמידת העסק בערכי הסף הרלבנטיים לשפכים המוזרמים למערכת הביוב העירוני, כאמור בתוספת הראשונה של של כללי תאגידי מים וביוב (שפכי מפעלים המוזרמים למערכת הביוב), תשע''ד – 2014 הפסולת המפונה מהמפריד תפונה לאתר מורשה בלבד. אישורי פינוי וקליטה יועברו למי מודיעין וכן יישמרו בעסק למשך 3 שנים. | מדיניות העירייה בית קפה - בכל מקום בעיר למעט: בנין מגורים, אזור המלאכה סיווג תעשייה, אזור המלאכה סיווג מוסכים.\יש לשים לב להנחיות התב"ע החלה על המגרש (ישנם מגרשים שעל פי התב"ע לא ניתן להקים בהם בית קפה).מזנון, בית אוכל אחר – בכל מקום בעיר למעט:בנין מגורים,אזור המלאכה סיווג מוסכים.באזור מלאכה סיווג תעשייה – מותר כשימוש נילווה (חנות מפעל). |
מספר פריט 4.2 ג | תיאור העסקבית אוכל – מקום להכנה או הגשה של מזון לצריכה במקום או מחוצה לו למעט עסק כמפורט בפריט 4.6 – הכנת מזון למכירתו לצריכה מחוץ למקום הכנתו, לרבות משלוח מזון ולמעט הסעדה כמשמעותה בסעיף 4.6 ה | דרישות מקצועיות של העירייהבמידה ובעסק יש הכנה והגשה של מזון מן החי: מזון מן החי הינו כל סוג של: בשר, בעלי כנף, דג, קפוא, מצונן, מעושן, מיושן ,מבושל, גולמי או מעובד לרבות מוצרים המכילים מרכיבים שמקורם מן החי. בעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים הבאים: : טיפול במוצרים מן החי פגי תוקף, הנחיות הווטרינר העירוני לפתיחת עסק לממכר מזון מן החי מבושל וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 מניעת זיהום אוויר וריחות בעל עסק שבו מתקיימת פעילות של הכנה, טיפול והגשת מזון, למעט בעל עסק שקבל לכך פטור, יתקין בעסק מערכות לסינון וטיהור אוויר, על פי ההנחיות המופיעות בנספח "טיפול בזיהום אוויר מעסקי מזון עיריית מודיעין מכבים רעות מאי 2013", ויפעל על פי ההנחיות שבמסמך זה. מפרידי שומן בעל עסק יתקין בעסקו מפריד שומן לפני התחברות מערכת השפכים של העסק לשוחת הביוב העירוני. מפריד השומן יתוכנן, יתופעל, יתוחזק ויפונה באופן שלא תיווצר גלישת שומנים לצנרת הביוב העירונית ובאופן שיאפשר עמידת העסק בערכי הסף הרלבנטיים לשפכים המוזרמים למערכת הביוב העירוני, כאמור בתוספת הראשונה של של כללי תאגידי מים וביוב (שפכי מפעלים המוזרמים למערכת הביוב), תשע''ד – 2014 הפסולת המפונה מהמפריד תפונה לאתר מורשה בלבד. אישורי פינוי וקליטה יועברו למי מודיעין וכן יישמרו בעסק למשך 3 שנים. | מדיניות העירייה אסור בבניין מגורים. מותר על פי הנחיות ספציפיות של אגף הנדסה ובהתאם לסוג העסק הנוסף של בעל הרישיון, לעניין המקום המבוקש. |
מספר פריט 4.3 א | תיאור העסקבית קירור – לבשר, דגים, עופות, ביצים ומוצריהם | דרישות מקצועיות של העירייהבמידה ויש קירור באמצעות גז אמוניה העסק יידרש לפעול על פי מסקנות סקר מרחקי הפרדה שיבוצע על ידו בהתאם למסמך מדיניות של המשרד להגנת הסביבה בנושא זה. | מדיניות העירייה באזור תעסוקה סיווג 3,2,1 , באזור מלאכה סיווג מלאכה , תעשייה ורב תכליתי קומות א' ו-ב'. |
מספר פריט 4.3 ב | תיאור העסקבית קירור - למזון אחר ומרכיביו | דרישות מקצועיות של העירייהבמידה ויש קירור באמצעות גז אמוניה העסק יידרש לפעול על פי מסקנות סקר מרחקי הפרדה שיבוצע על ידו בהתאם למסמך מדיניות של המשרד להגנת הסביבה בנושא זה. | מדיניות העירייה באזור תעסוקה סיווג 3,2,1 , באזור מלאכה סיווג מלאכה , תעשייה ורב תכליתי קומות א' ו-ב'. |
מספר פריט 4.4 ב | תיאור העסקבשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם – טיפול בבשר גולמי ואריזתו, ביכולת ייצור העולה על 5 טונות ליום | דרישות מקצועיות של העירייהבעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים : וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 וחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), תשע"ו-2015 בעל עסק לא יגרום ליצירת ריח חזק או בלתי סביר, ב"נוהל להגדרת מפגעי ריח" של המשרד להגנת הסביבה, כתוצאה מפעילות עסקו .יצירת ריח בלתי סביר, תחייב את בעל העסק נקיטת אמצעים להקטנת עוצמת הריח, לפי העניין. פינוי אשפה יתבצע בהתאם למופיע בדרישות כלליות מעסקים פרק 4 – טיפול באשפה ו/או על פי הנחיות העירייה מחלקת התברואה /מינהל שפע. | מדיניות העירייה מותר רק ב- אזור מלאכה – סיווג תעשייה. באזור תעסוקה- סיווג 2 ו סיווג 3. |
מספר פריט 4.4 ז | תיאור העסקבשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם – טיפול בבשר גולמי ואריזתו, ביכולת ייצור שאינה עולה על 5 טונות ליום | דרישות מקצועיות של העירייהבעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים : וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 וחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), תשע"ו-2015 בעל עסק לא יגרום ליצירת ריח חזק או בלתי סביר, ב"נוהל להגדרת מפגעי ריח" של המשרד להגנת הסביבה, כתוצאה מפעילות עסקו .יצירת ריח בלתי סביר, תחייב את בעל העסק נקיטת אמצעים להקטנת עוצמת הריח, לפי העניין. פינוי אשפה יתבצע בהתאם למופיע בדרישות כלליות מעסקים פרק 4 – טיפול באשפה ו/או על פי הנחיות העירייה מחלקת התברואה /מינהל שפע. | מדיניות העירייה מותר רק ב- אזור מלאכה – סיווג תעשייה. באזור תעסוקה- סיווג 2 ו סיווג 3. |
מספר פריט 4.6 א | תיאור העסקמזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם- ייצורו, עיבודו, אריזתו, מחומרי גלם מן החי ביכולת ייצור העולה על 5 טונות ליום ייצורו, עיבודו אריזתו, מחומרי גלם מן הצומח ביכולת ייצור העולה על 50 טונות ליום | דרישות מקצועיות של העירייהבעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים : וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 וחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), תשע"ו-2015 בעל עסק לא יגרום ליצירת ריח חזק או בלתי סביר, ב"נוהל להגדרת מפגעי ריח" של המשרד להגנת הסביבה, כתוצאה מפעילות עסקו .יצירת ריח בלתי סביר, תחייב את בעל העסק נקיטת אמצעים להקטנת עוצמת הריח, לפי העניין. פינוי אשפה יתבצע בהתאם למופיע בדרישות כלליות מעסקים פרק 4 – טיפול באשפה ו/או על פי הנחיות העירייה מחלקת התברואה /מינהל שפע. | מדיניות העירייה באזור מלאכה – סיווג תעשייה.באזור תעסוקה- סיווג 2 ו סיווג 3. |
מספר פריט 4.6 ג | תיאור העסקמזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם – אחסונו בעסק ששטחו מעל 200 מ"ר – שמירתו שלא במסגרת תהליך ייצור ושלא לצורך מכירה קמעונאית במקום | דרישות מקצועיות של העירייהבעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים : וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 וחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), תשע"ו-2015 בעל עסק לא יגרום ליצירת ריח חזק או בלתי סביר, ב"נוהל להגדרת מפגעי ריח" של המשרד להגנת הסביבה, כתוצאה מפעילות עסקו .יצירת ריח בלתי סביר, תחייב את בעל העסק נקיטת אמצעים להקטנת עוצמת הריח, לפי העניין. פינוי אשפה יתבצע בהתאם למופיע בדרישות כלליות מעסקים פרק 4 – טיפול באשפה ו/או על פי הנחיות העירייה מחלקת התברואה /מינהל שפע. | מדיניות העירייה אזור תעסוקה סיווגים ,2,3 1 ובאזור מלאכה סיווג רב תכליתי. |
מספר פריט 4.6 ד | תיאור העסקמזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם –הובלתו, הפצתו או חלוקתו | דרישות מקצועיות של העירייה- | מדיניות העירייה חנייה בתום שעות העבודה תתבצע או במקום מאושר על ידי הרשות או במגרש המיועד לכך על פי תכנית. |
מספר פריט 4.6 ה | תיאור העסקהסעדה (קייטרינג) - כהגדרתה בתקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים לעסקים ליצור מזון), תשל"ב-1972 | דרישות מקצועיות של העירייהבמידה ובעסק יש הכנה והגשה של מזון מן החי: מזון מן החי הינו כל סוג של: בשר, בעלי כנף, דג, קפוא, מצונן, מעושן, מיושן ,מבושל, גולמי או מעובד לרבות מוצרים המכילים מרכיבים שמקורם מן החי. בעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים הבאים: : טיפול במוצרים מן החי פגי תוקף, הנחיות הווטרינר העירוני לפתיחת עסק לממכר מזון מן החי מבושל וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 מניעת זיהום אוויר וריחות בעל עסק שבו מתקיימת פעילות של הכנה, טיפול והגשת מזון, למעט בעל עסק שקבל לכך פטור, יתקין בעסק מערכות לסינון וטיהור אוויר, על פי ההנחיות המופיעות בנספח "טיפול בזיהום אוויר מעסקי מזון עיריית מודיעין מכבים רעות מאי 2013", ויפעל על פי ההנחיות שבמסמך זה. מפרידי שומן בעל עסק יתקין בעסקו מפריד שומן לפני התחברות מערכת השפכים של העסק לשוחת הביוב העירוני. מפריד השומן יתוכנן, יתופעל, יתוחזק ויפונה באופן שלא תיווצר גלישת שומנים לצנרת הביוב העירונית ובאופן שיאפשר עמידת העסק בערכי הסף הרלבנטיים לשפכים המוזרמים למערכת הביוב העירוני, כאמור בתוספת הראשונה של של כללי תאגידי מים וביוב (שפכי מפעלים המוזרמים למערכת הביוב), תשע''ד – 2014 הפסולת המפונה מהמפריד תפונה לאתר מורשה בלבד. אישורי פינוי וקליטה יועברו למי מודיעין וכן יישמרו בעסק למשך 3 שנים. | מדיניות העירייה באזור מלאכה – סיווג תעשייה וסיווג רב תכליתי. באזור תעסוקה- בתכלית מסחר. ובאזורים בהם מותר מסחר. |
מספר פריט 4.6 ו | תיאור העסקמזון ומרכיביו, לרבות משקאות וחומרי גלם יצורו, עיבדו, אריזתו מחומרי גלם מן החי ביכולת יצור שאינה עולה על 5 טון ליום. יצורו , עיבודו,אריזתו מחומרי גלם שאינם מן החי ביכולת יצור העולה על 5 טון ליום ושאינה עולה על 50 טון ליום | דרישות מקצועיות של העירייהבעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים : וחוק עזר למודיעין מכבים רעות(פיקוח על מכירת בשר ומוצריו),התש"ס-1999 וחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), תשע"ו-2015 בעל עסק לא יגרום ליצירת ריח חזק או בלתי סביר, כאמור ב"נוהל להגדרת מפגעי ריח" של המשרד להגנת הסביבה, כתוצאה מפעילות עסקו .יצירת ריח בלתי סביר, תחייב את בעל העסק נקיטת אמצעים להקטנת עוצמת הריח, לפי העניין. פינוי אשפה יתבצע בהתאם למופיע בדרישות כלליות מעסקים פרק 4 – טיפול באשפה ו/או על פי הנחיות העירייה מחלקת התברואה /מינהל שפע. במידה ויש קירור באמצעות גז אמוניה העסק יידרש לפעול על פי מסקנות סקר מרחקי הפרדה שיבוצע על ידו בהתאם למסמך מדיניות של המשרד להגנת הסביבה בנושא זה. | מדיניות העירייה מותר רק ב- אזור מלאכה – סיווג תעשייה.באזור תעסוקה- סיווג 2 ו סיווג 3. |
מספר פריט 4.7 א | תיאור העסקקיוסק | דרישות מקצועיות של העירייהלא תותר מכירת משקאות משכרים בעסק | מדיניות העירייה מותר בכל אזורי העיר בייעוד מסחר או בייעוד שצ"פ המיועד להקמת קיוסק. |
מספר פריט 4.7 ב | תיאור העסקמרכול –מקום לממכר מזון ומוצרי צריכה לשימוש אישי או ביתי, שאין בו טיפול במזון, לרבות משלוח מזון; | דרישות מקצועיות של העירייהבעל עסק לא יגרום ליצירת רעש בלתי סביר, כהגדרתו בתקנות למניעת מפגעים (רעש בלתי סביר), התש"ן-1990, כתוצאה מפעילות עסקו כגון פעילות מזגנים ומדחסים. יצירת רעש בלתי סביר, תחייב את בעל העסק הכנת חוות דעת אקוסטית ו/או התקנת אמצעים אקוסטיים להקטנת עוצמת הרעש, לפי העניין. פסולת בשר לסוגיו תפונה במיידי מתחום העסק בהתאם למופיע בדרישות כלליות מעסקים פרק 4 – טיפול באשפה ו/או על פי הנחיות מחלקת התברואה במינהל שפע. | מדיניות העירייה מותר ב:אזור מלאכה – סיווג מסחר וסיווג רב תכליתי . באזור תעסוקה - תכלית מסחר. אזור מגורים ואזור מסחר. מרכזים מסחריים שכונתיים. מע"ר באזור המלאכה סיווג תעשיה – מותר כשימוש נלווה (חנות מפעל) |
מספר פריט 4.7 ג | תיאור העסקאטליז – מכירת בשר, עופות או דגים שאינם קפואים | דרישות מקצועיות של העירייהבעל העסק יקיים את כל האמור בהנחיות הווטרינר העירוני לפתיחת אטליז וחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), תשע"ו-2015 . בעל עסק לא יגרום ליצירת ריח חזק או בלתי סביר, ב"נוהל להגדרת מפגעי ריח" של המשרד להגנת הסביבה,כתוצאה מפעילות עסקו. יצירת ריח בלתי סביר, תחייב את בעל העסק נקיטת אמצעים להקטנת עוצמת הריח, לפי העניין. פסולת בשר לסוגיו תפונה במיידי מתחום העסק בהתאם למופיע בדרישות כלליות מעסקים פרק 4 – טיפול באשפה ו/או על פי הנחיות מחלקת התברואה במינהל שפע. מפרידי שומן בעל עסק יתקין בעסקו מפריד שומן לפני התחברות מערכת השפכים של העסק לשוחת הביוב העירוני. מפריד השומן יתוכנן, יתופעל, יתוחזק ויפונה באופן שלא תיווצר גלישת שומנים לצנרת הביוב העירונית ובאופן שיאפשר עמידת העסק בערכי הסף הרלבנטיים לשפכים המוזרמים למערכת הביוב העירוני, כאמור בתוספת הראשונה של כללי תאגידי מים וביוב (שפכי מפעלים המוזרמים למערכת הביוב), תשע''ד – 2014 הפסולת המפונה מהמפריד תפונה לאתר מורשה בלבד. אישורי פינוי וקליטה יועברו למי מודיעין וכן יישמרו בעסק למשך 3 שנים | מדיניות העירייה מותר ב:אזור מלאכה – סיווג מסחר וסיווג רב תכליתי . באזור תעסוקה - תכלית מסחר. אזור מגורים ואזור מסחר. מרכזים מסחריים שכונתיים. מע"ר באזור המלאכה סיווג תעשיה – מותר כשימוש נלווה (חנות מפעל) |
מספר פריט 4.7 ד | תיאור העסקמרכול – כמשמעותו בפרט 4.7 ב, שיש בו טיפול במזון, לרבות משלוח מזון | דרישות מקצועיות של העירייהבמידה ובעסק יש הכנה והגשה של מזון מן החי: מזון מן החי הינו כל סוג של: בשר, בעלי כנף, דג, קפוא, מצונן, מעושן, מיושן ,מבושל, גולמי או מעובד לרבות מוצרים המכילים מרכיבים שמקורם מן החי. בעל העסק יקיים את כל האמור במסמכים הבאים: טיפול במוצרים מן החי פגי תוקף | מדיניות העירייה מותר ב:אזור מלאכה – סיווג מסחר וסיווג רב תכליתי . באזור תעסוקה - תכלית מסחר. אזור מגורים ואזור מסחר. מרכזים מסחריים שכונתיים. מע"ר באזור המלאכה סיווג תעשיה – מותר כשימוש נלווה (חנות מפעל) |
מספר פריט 4.8 | תיאור העסקמשקאות משכרים –פאב, בר, מסבאה וכל עסק שעיקר פעילותו הגשתם לצורך צריכה במקום ההגשה | דרישות מקצועיות של העירייהבעל עסק לא יגרום ליצירת רעש בלתי סביר, כהגדרתו בתקנות למניעת מפגעים (רעש בלתי סביר), התש"ן-1990, כתוצאה מפעילות עסקו .יצירת רעש בלתי סביר, תחייב את בעל העסק הכנת חוות דעת אקוסטית ו/או התקנת אמצעים אקוסטיים להקטנת עוצמת הרעש, לפי העניין. פסולת בקבוקי זכוכית תועבר לאחד מהפחים הייעודיים הנמצאים בשטח הרשות . בעל העסק יתקין בשטח העסק תאי שירותים במספר ועל פי ההנחיות המופיעות בהוראות למתקני תברואה (הל"ת) | מדיניות העירייה מותר ב: אזור מלאכה – סיווג מסחר וסיווג רב תכליתי .באזור תעסוקה - תכלית מסחר. אזור מגורים ואזור מסחר. מרכזים מסחריים שכונתיים. מע"ר. |