שבוע לנוער ללא הפסקה

01/07/2009 ט' תמוז תשס"ט

שבוע הנוער שהפיקה יחידת הנוער במתנ"ס ביחד עם מועצת הנוער העירונית הוכתר בהצלחה גדולה, ועם סיומו החלו ההכנות לקראת הקיץ הקרב ובא.

השבוע התחיל בערב "על האש בשנקל" במועדון בעמק דותן, כשכל ההמבורגרים חוסלו בתוך פחות משעה. צוות פעילי המועדון הופתעו מההיענות ומהתיאבון שהפגינו בני הנוער.

למחרת נערך ערב "כוכבי הבמה 2009" של מועדון המוזיקה JACK. מאות בני נוער הגיעו לאמפי שבאולפנה לעודד את 13 הרכבי הנוער שהתמודדו על התואר להקת השנה.

התחרות הייתה צמודה ואיכותית. צוות השופטים כלל את מורי הגיטרה איציק בלס, אילן בריידמן, המנהל המוזיקלי של מועדון המוזיקה, יגאל ישראלי, המפיק ירום כהן, רכזת הנוער לטם דואני, ומנהל יחידת הנוער דוד צור.

השופטים התרשמו מאוד מהאיכות של ההופעות בעוד הקהל הצביע באמצעות שליחת אס.אם.אס ללהקה האהודה עליהם. עם סיום הופעות התחרות, עלתה על הבמה להקת השנה שעברה, להקת "ספיטפייר" והלהיבה את הקהל. הלהקה האורחת, "מרצדס בנד", נתנה הופעה מדהימה והביעה גם היא את התרשמותה מהרמה הגבוהה של ההרכבים המקומיים.

בשקלול קולות השופטים ומאות הצבעות האס.אם.אס נבחרה להקת השנה "אינדסטריאל" שזכתה לשנה חזרות חינם והפקת סינגל מתנת יחידת הנוער. למקום השני הגיע להקת MOG שזכו בשעות חזרה חינם במועדון ובשוברי קניה מתנת מיוזיק סנטר שנתנו חסות לאירוע. ובמקום השלישי זכתה להקת פלורוסנט שזכו בשעות חזרה במועדון. שלושת הלהקות יופיעו גם ביום הנוער שיתקיים בסוף הקיץ.

שבוע הנוערשבוע הנוער

ביום חמישי בבוקר התקיים בכניסה לקניון עזריאלי "בזאר אביב". ביריד נמכרו מאות מוצרי יד שנייה שמוינו וסודרו על ידי צוות רכזי עמ"ן (עיר מתנדבת נוער) וחברי מועצת הנוער. כל ההכנסות הועברו למועדונית של האגף לשירותים חברתיים.

בחמישי בלילה, התקיים במסגרת תיקון ליל שבועות פאנל שאורגן בשיתוף של מועצת הנוער, צוות "שיחה מזוהה", בית המדרש לנוער דתי-חילוני, סניף בני עקיבא וקהילת יח"ד. למעלה ממאה בני נוער, דתיים וחילוניים הגיעו בשעת לילה מאוחרת לפאנל שעסק בקשר הרצוי והמצוי עם יהדות התפוצות.

בשישי בערב התקיימה מסיבת ענק בבית הנוער עם הגג האדום. עשרות רבות של בני נוער בילו ורקדו עד לשעות הקטנות של הלילה. אך כוכב הערב היה ללא ספק כוכב הישרדות עידן חביב, שהופיע במסיבה מול קהל אוהד ומשולהב. עידן, שגילה סבלנות רבה, הצטלם וחילק חתימות לכל מי שביקש, שיבח את מועצת הנוער על הפעילות שלה וקרא לבני הנוער להשתתף בפעילויות ולגלות מעורבות בכל מה שקורה בעיר.

שבוע הנוערשבוע הנוער

במוצאי שבת, ציפתה הפתעה לכל מי שהאזין לרשת ג'. בין השעות 20:00-22:00 נוגנו רצף של שירים אותם בחרו חברי מועצת הנוער. בנוסף, עלתה לשידור דוברת המועצה טלאל פילו שסיפרה על פעילות המועצה בכלל ועל שבוע הנוער בפרט.

שבוע הנוערשבוע הנוער

ביום ראשון התקיים בהיכל התרבות ערב ההוקרה השנתי לבני הנוער המתנדבים בהנחיית נועה ויניק רכזת ההתנדבות ודוד צור מנהל יחידת הנוער. הערב התקיים במעמד ראש העיר חיים ביבס ומחזיק תיק הנוער, מוטי גרונר, מנהל המתנ"ס מושיק אטיק, מנהלי בתי הספר התיכוניים בעיר, מורים, הורים וכמובן בני הנוער מתנדבים.

ראש העיר קרא בדבריו לבני הנוער להמשיך ולתרום לקהילה: "אין בשום עיר אחרת בני נוער איכותיים כמוכם, שמביאים שוב ושוב כבוד רב הערכה ופרסים". עוד פרגן ראש העיר לצוות יחידת הנוער שיזכה בשבוע הבא לתואר יחידת נוער מצטיינת ארצית, בפעם השנייה בשלוש השנים האחרונות.

שבוע הנוערשבוע הנוער

בערב הוענק מגן ראש העיר לשני בני נוער שהתבלטו בתרומה שלהם לקהילה: דן אנטונובסקי ודור בן-לולו. עוד הוענקו תעודות הצטיינות ל - 34 בני נוער מתנדבים מארגוני ההתנדבות השונים, לנציגי תנועות הנוער,לרכזות ההתנדבות בבתי הספר ועוד.

השבוע יסתיים ביום שלישי שיהיה יום חילופי השלטון בו התלוו נציגי מועצת הנוער לבכירי העירייה.

"היה זה שבוע עמוס מאוד, אך למרות הקושי הרב הסיפוק הוא עצום", מסכם את השבוע, דוד צור, "הברק בעיניים של חברי מועצת הנוער הנפלאה שלנו, ביחד עם היכולות הבלתי נגמרות של הצוות המדהים של היחידה נותן המון כוח להמשיך ולתת כל מה שיש לנו ועוד הרבה יותר למען בני הנוער של מודיעין מכבים רעות."

קיץ מודיעיני: שבוע 5

25/07/2024 י"ט תמוז תשפ"ד

עוד שבוע של קיץ מודיעיני הגיע לסיומו, עם שלל אירועים מהנים מדי יום, קרוב לבית. ואנחנו מתחילים את השבוע ה-5 בסופ"ש עם שבת בעיר ורוקדים במוצ"ש

הרשמה למרוץ הלילה