עמדות לתיקון אופניים

16/07/2024 י' תמוז תשפ"ד

השבוע הודיעה העירייה, על שידרוגן של העמדות העירוניות לתיקון אופניים עמדות ישמשו את רוכבי הדרך הרבים, שנהנים מפעילות ספורטיבית בשבילי האופניים והגעה ממקום למקום באורח חיים בר קיימא.

מדובר בשלוש עמדות קיימות הנמצאות בצמתים מרכזיים של שבילי אופניים, הכוללות אלמנטים רבים לתיקון האופניים. בין היתר מדובר על משאבה עם דוושת רגל לניפוח גלגלים הכוללת גם מד לחץ אוויר, מפתחות המאפשרים תיקון אופניים במצבים שונים. כמו כן העמדה כוללת מנשה עליו ניתן להניח את האופניים על מנת שיהיה נוח וקל יותר לטפל בהן.

בעירייה ציינו כי מדובר בעמדה מקצועית לכל מי שרוצה לטפל באופניים בין עם עבודות תחזוקה שותפות כמו ניפוח גלילים וחיזוק ברגים ובין אם עבודות יסודיות יותר.

הצמתים בהם הוצבו המתקנים הם - עמק האלה פינת יהודה המכבי, שדרות החשמונאים פינת בר לב וכביש 431 יהודה המכבי (לכיוון צומת חשמונאים ויצחק רבין). עמדות אלה מצטרפות לעמדה נוספת שהוקמה לפני כשנה במתחם הפאמפטראק בשדרות מנחם בגין.

עמדת תיקון אופנייםעמדת תיקון אופניים