שדרוג פארקים בשכונת הנביאים

08/02/2024 כ"ט שבט תשפ"ד

בימים אלה מבצע אגף מבני ציבור בעירייה עבודות לשדרוגם של שני פארקים ותיקים בעיר, הממוקמים בשכונת הנביאים. הראשון, ליד כיכר עמוס הנביא, בו מבצעים עבודות שדרוג מקיפות. במסגרת העבודות יוצב ריהוט רחוב של ספסלי ישיבה לרווחת התושבים ויבוצעו עבודות הנגשה לפארק. כמו כן, יותקנו מתקני משחק מודרניים לפעוטות ולילדים הכוללים מתקן מונגש משולב של טיפוס ומגלשה, חצובת נדנדות ונדנדות נוספות לפעוטות. בסיומן של העבודות יותקן גם דשא סינטטי חדש.

הפארק השני שעובר בימים אלו עבודות שדרוג הוא הפארק הוותיק ליד כיכר מלאכי הנביא. בפארק זה, יותקן מתקן משחק משולב של טיפוס ומגלשה לפעוטות וילדים, יבוצעו עבודות הנגשה לפארק וכן יותקן דשא סינטטי חדש.

העבודות צפויות להסתיים בעוד כשבועיים.

הפארקים מצטרפים לעשרות פארקים שעברו עבודות שדרוג על ידי אגף מבני ציבור בעירייה, במסגרת התכנית העירונית הרב שנתית. בתכנית מושם דגש מיוחד על חידוש פארקים בשכונות הוותיקות.

שדרוג פארקים בשכונת הנביאיםשדרוג פארקים בשכונת הנביאים