הצללות במגרשי הספורט

25/07/2024 י"ט תמוז תשפ"ד

בימים אלה החלו עבודות להתקנת הצללות במגרשי הספורט, בבתי הספר היסודיים ברחבי העיר. כזכור, העירייה החלה בפרויקט להצללות מגשי ספורט בבתי הספר היסודיים בשנה שעברה כאשר עד כה הותקנו הצללות במגרשי הספורט של חמישה בתי הספר: אסיף, חוט השני, יחד, ענבלים וארץ מולדת.

כעת העירייה נערכת להשלים את הפרויקט בעוד 20 מגרשי ספורט בהם מתקין אגף התשתיות בעירייה את ההצללות. בימים אלה החלו העבודות בשישה בתי ספר: אבני חן, דרכי יהודה, הדמוקרטי, אבני החושן, ארץ הצבי ושבטי ישראל, כאשר בשלב זה מבוצעות העבודות להתקנת עמודי ההצללה. העבודות יתבצעו במקביל בכל בתי הספר, והן צפויות להסתיים במהלך חגי תשרי.

עם סיום העבודות מתקני ההצללה צפויים לשפר משמעותית את חוויית השהייה והמשחק במגרשי הספורט בכל תנאי מזג האוויר, עבור התלמידים ותושבי העיר. בנוסף, במסגרת העבודות תותקן גם תאורה חדשה במגרשי הספורט עבור המשתמשים בהם בשעות הערב.

הצללה במגרש הספורט של בית ספר ענבליםהצללה במגרש הספורט של בית ספר ענבלים