חידוש סימוני כבישים

16/07/2024 י' תמוז תשפ"ד

לקראת שנת הלימודים החדשה, מבצעת העירייה פרויקט רחב היקף לצביעה מחודשת של סימוני כבישים ומתחמי "נשק וסע" בכל רחבי העיר.

העבודות החלו לפני כחודש, ומתמקדות בשלב הראשון בצביעת הסימונים בכבישים הפנימיים ובעמקים בשכונות, הכוללים מעברי חצייה, קווי עצירה, נתיבים, פסי האטה ועוד. כאשר הדגש הוא על הקרבה למוסדות החינוך, על מנת להגביר את הבטיחות בדרכים ולאפשר לנוסעים ולתלמידים לזהות בבירור את הסימונים המצויים בכביש. עבודות אלו צפויות להסתיים במהלך חודש אוגוסט.

בנוסף, בתחילת חודש אוגוסט אלה יחלו העבודות לצביעת סימוני "נשק וסע" ליד בתי הספר היסודיים בכל רחבי העיר בצבע אדום ובולט.

העבודות מבוצעות על ידי מחלקת אחזקת תשתיות תחבורה בעירייה, והן מתקיימות מדי שנה במהלך חודשי יולי ואוגוסט. בעירייה הדגישו כי העבודות מבוצעות בשעות הלילה, על מנת לאפשר את הצביעה המחודשת בזמנים בהם התנועה בכבישים דלה ובכך למזער את שיבושי התנועה עבור התושבים.

חידוש סימוני כבישיםחידוש סימוני כבישים